Vi letar efter Sveriges bästa verksamhetschef

Är du en ledare med ett driv som kan inspirera dina kollegor? Gillar du att utveckla projekt, har en hög dos av entreprenörskap och ser möjligheter? Då är du välkommen att söka tjänsten som verksamhetsansvarig på John Ericsson Institutet som är en del av Elevera Education Group-koncernen.

John Ericsson Institutet är en av Sveriges mest populära yrkeshögskolor. Vi är specialiserade på fastighetsbranschen och finns i Stockholm, Göteborg, Malmö samt har distansutbildningar. Vi är en verksamhet som har passion för lärande och att förse Sverige med rätt kompetens. John Ericsson Institutet har idag sex stycken engagerade utbildningsledare som kommer att ingå i ditt team

Vem söker vi?

Nu söker vi en engagerad person som vill ha det övergripande ansvaret som verksamhetsansvarig och som kommer att ansvara för att utveckla varumärket så att det växer och blir starkare. En av dina styrkor ska vara att kunna kommunicera tydligt och konkret. I denna roll behöver du ha med dig arbetsredskap för hur du planerar ditt arbete för att nå uppsatta mål. Du ska drivas av att leverera, analysera och visa resultat. Du ska vara känd för att kunna organisera, projektleda och administrera och framför allt ska du tycka att allt detta är roligt.

Du har erfarenhet av att leda människor sedan tidigare och har du arbetat med utbildning är det ett stort plus.

Ett nära samarbete med näringslivet

Verksamheten bygger på ett nära samarbete med näringslivet. Därför ser vi att du har ett kontaktnät och förståelse inom fastighetsbranschen eller bygg och anläggning. Du vet vad en deadline är och kan planera för att hålla den och är trygg med att arbeta efter en budget och vet att uppföljning ger resultat.

Som stöd i din ledarroll har du bland annat dina kollegor i samma yrkesroll hos våra andra yrkeshögskolor samt stabsfunktioner, ledningsgrupper, ekonomi och it-avdelning.

Uppdragsbeskrivning

  • Du är intresserad av att utveckla verksamheten på ett kreativt och analytiskt sätt tillsammans med ledningsgrupper och utbildningsledare
  • Du kommer att utveckla utbildningar som är i närliggande branscher med fastighetsbranschen men även utveckla utbildningar inom de områden vi huserar inom idag
  • Du har ett tydligt och pedagogiskt ledarskap
  • Du har enkelt för att skapa goda relationer med andra människor
  • Du är kommunikativ och känner dig trygg i det svenska språket i både tal och skrift
  • Du tycker om att samarbeta och vill ha en helhetssyn på verksamheten
  • Du är en trygg ledare som är engagerad med positiv energi
  • Som verksamhetschef kommer du att leda och utveckla utbildningsledarna.

Det är meriterande om du

  • Har kontakter i fastighetsbranschen
  • Har erfarenhet av utbildningsbranschen

Ansök

Varmt välkommen med din ansökan till karriar@jei.se Bifoga en ansökan som innehåller en beskrivning av konkreta exempel på dina erfarenheter av det vi söker. Märk ansökan med JEI Sthlm.

Vi kommer kalla till intervjuer löpande. Tjänsten är tillsvidare på 100 %, provanställning tillämpas. Placering i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Elevera Education Group
Elevera Education Group driver fyra yrkeshögskolor: Medieinstitutet, John Ericsson Institutet, Stockholm School of Business och Travel Education Centre. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Nu befinner vi oss i en tillväxtfas och behöver fler medarbetare.

 

Vi samarbetar med bland andra
AFRY / Akademiska Hus / Balder AB / Bygg vesta / Castellum / COOR / Einar Mattsson AB / Fasticon / Fastpartner / Gunnar Karlsén / HSB / Hufvudstaden / Jernhusen / Mi Casa / Nabo / Newsec / Planima / Primär AB / Riba AB / Riksbyggen / Sustend AB / Sveriges Fastighetsförvaltning / Värmex / Vasakronan / Wallenstam / Willhem AB / WSP /