Öppet hus

Välkommen på Öppet hus!

Vad skulle du vilja jobba med om du får välja helt fritt? Du hittar din bransch, inriktning och yh-utbildning hos oss.

Nu öppnar vi dörrarna till tre auktoriserade yrkeshögskolor: John Ericsson Institutet, Stockholm School of Business och Travel Education Centre. Utbildningarna är kostnadsfria och möjligheterna till jobb är extremt stora efter examen.

Välkommen att träffa studenter, utbildningsledare och se våra lokaler. Om du planerar att studera i höst är detta ett fantastiskt tillfälle att få svar på alla dina frågor. Vi bjuder på fika och snacks. Hoppas att vi ses!

Praktikperioder

Ungefär en tredjedel av studietiden gör du praktik på någon av företagen i branschen. Det ger dig möjlighet att utveckla din kompetens och skapa ett stort nätverk.

Nära samarbete med branschen

Vi har har ett tätt samarbete med några av branschens främsta föreläsare och lärare. Det sitter även flera välkända företag i utbildningarnas ledningsgrupper.

Kostnadsfri och CSN-berättigad

Det kostar inget att gå utbildningen men eventuella utgifter för läroböcker kan förekomma. Utbildning berättigar till både lån och stöd från Centrala Studiestödsnämden (CSN).

Du har frågorna och vi har svaren.
Välkommen på Öppet hus

Stockholm

Onsdag 18 mars
16.00-19.00 (drop in)
Tulegatan 41
113 53 Stockholm

Malmö

Onsdag 22 april
16.00-19.00 (drop in)
Drottninggatan 4B
212 11 Malmö

Göteborg

Torsdag 23 april
16.00-19.00 (drop in)
Anders Personsgatan 18,
416 64 Göteborg

Vi samarbetar med bland andra
Akademiska Hus / Bygg vesta / Einar Mattsson AB / Fasticon / Gunnar Karlsén / Jernhusen / Mi Casa / Newsec / Riba AB / Sustend AB / Värmex / Vasakronan / WSP /